spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.06.20

xamΚρίσιμες ώρες με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης (11/06) όταν επέστρεφε από το σχολείο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην αγωνία που υπάρχει για την 10χρονη Μαρκέλλα, καταδικάζοντας την τεράστια καθυστέρηση που προηγήθηκε.

Η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας κινητοποιήθηκε αμέσως, ωστόσο υπήρξε τεράστια καθυστέρηση από τον Διοικητή του Τ.Α Τούμπας, ο οποίος έδιωξε την μητέρα λέγοντας ότι το παιδί θα βρίκεται σε κάποια παιδική χαρά και θα παίζει. Είναι απαράδεκτο ότι το Amber Alert εκδόθηκε 3 ώρες αργότερα. Η μητέρα έσπευσε αμέσως να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της. Δυστυχώς τέτοιες καθυστερήσεις γίνονται επανειλημμένως.», υπογράμμισε ο κ. Γιαννόπουλος .

Σχετικά με νεότερα στοιχεία για τις έρευνες εντοπισμού της 10χρονης ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι «δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα περισσότερο από αυτά που έχει ανακοινώσει η Αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονται, ωστόσο δεν είναι καλό σημάδι το ότι έχουν περάσει τόσες ώρες από την εξαφάνιση του παιδιού. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να λήξει με αίσιο τέλος η ιστορία.»


markellaΤι δήλωσε η μητέρα της

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που εξαφανίστηκε την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο.

Η μητέρα της 10χρονης δήλωσε το πρωί της Παρασκευής (12/06) στον ΑΝΤ1 ότι ο συμμαθητής της είπε πως την Μαρκέλλα την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία την φώναξε με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αγνοείται.

Από την πλευρά του ο πατέρας της 10χρονης επανέλαβε την καταγγελία που έκανε νωρίτερα η μητέρα του κοριτσιού και επιβεβαίωσε ο συμμαθητής της, ότι δηλαδή ήρθε σε επαφή με μια κοκκινομάλα γυναίκα, ύψους περίπου 1,50 μ., με την οποία και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Δεν πάει το μυαλό μας πουθενά. Δεν είχαμε διαφορές με κάποιον, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι», απάντησε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 10χρονης για το εάν υπάρχει κάποια αιτία που να οδήγησε στην εξαφάνιση του κοριτσιού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια».

 

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

 

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB