spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ξυλοκόπησαν άγρια και άφησαν γυμνή στο σπίτι της 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα
Ξυλοκόπησαν άγρια και άφησαν γυμνή στο σπίτι της 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.06.20

  Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μία ηλικιωμένη, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι. Η γυναίκα, η οποία ζει μόνη της, βρέθηκε από συγγενή της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ημίγυμνη στο κρεβάτι της.

Η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ωστόσο, το θύμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω και γι’ αυτό εξετάζεται αν αυτοί που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος, την βίασαν!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ μιας και η κατάσταση της γυναίκας φαίνονταν να ήταν σοβαρή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί διασωληνωμένη σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα που εκτός από αυτό της ληστείας δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο του βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB