spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Άλλη μια προσπάθεια απέτυχε για να διορθωθεί ένα "λάθος"που εκθέτει.Οι δημοτικές παρατάξεις σιωπούν;
Άλλη μια προσπάθεια απέτυχε για να διορθωθεί ένα "λάθος"που εκθέτει.Οι δημοτικές παρατάξεις σιωπούν; PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.07.20

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στις 18/6/20 , σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στις  23/6/20 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η "Άδεια τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ40) επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 128-130 (Εκπαιδευτήρια η Θεομήτωρ)”. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  Η εν λόγω σήμανση επί χρόνια βρίσκονταν παράτυπα τοποθετημένη, χωρίς τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες αρχές.

Όμως υπάρχουν αντιδράσεις απο την αντιπολίτευση σε σχέση με την νομιμότητα της απόφασης , αφού δεν φαίνεται να έχει καν συζητηθεί και ψηφισθεί λόγω της διακοπής της συνεδρίασης. Το γεγονός  αποδεικνύεται και από το σχετικό βίντεο της  μαγνητοσκόπησης της συνεδρίασης  το οποίο δημοσιοποίηθηκε στις 29/6 (το επίμαχο σημείο βρίσκεται στα τελευταία δύο λεπτά).  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προφανώς λόγω των αντιδράσεων αλλά και για να προλάβουν την δημοσιοποίηση του βίντεο, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να την "κατεβάσουν" στις 25/6/20  αλλά αυτό κατέστη αδύνατο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

dia3

 

 

 


 

https:/συ

Στις 2/7/2020 , έγινε και δεύτερη προσπάθεια για να "κατέβει" εκ νέου η ανάρτηση της απόφασης απο την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Αποτελεί απόδειξη που καταδεικνύει την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι υπέυθυνοι αυτής της ασυνέπειας πεπραγμένων και απόφασης , που αποτελεί ένα γεγονός που πλήττει  την αξιοπιστία της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. 

dia2

Εξάλλου εκκρεμεί και η συνέχεια της συνεδρίασης που διακόπηκε , αφού ήδη έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες και δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία της συνέχισής της .

Άξιο απορίας είναι η στάση που θα τηρήσουν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και σε ποιές ενδεχόμενες ενέργειες θα προβούν σχετικά με το γεγονός , για την αποφυγή επανάληψη παρόμοιων φαινομένων και γενικότερα για την διαφύλαξη της ομαλής ,προβλεπόμενης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ,της αξιοπιστίας και του κύρους του.

Τελευταία ανανέωση ( 03.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB