spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Με κοινή τους δήλωση οι δήμαρχοι Αλίμου & Γλυφάδας δηλώνουν στήριξη στη επένδυση του Ελληνικού.
Με κοινή τους δήλωση οι δήμαρχοι Αλίμου & Γλυφάδας δηλώνουν στήριξη στη επένδυση του Ελληνικού. PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.07.20

 Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγ.Κοσμά, οι Δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

"Καλωσορίζουμε την έναρξη των εργασιών στην έκταση του πρώην διεθνούς αεροδρομίου του Ελληνικού και τον Άγιο Κοσμά.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής, που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Δήμων μας, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη λειτουργία του.

 

 

 

gly2

Ελπίζουμε οι εργασίες να προχωρήσουν με τον γρηγορότερο δυνατό ρυθμό, προς όφελος της συνολικής ανάπτυξης της νότιας Αττικής.

Οι Δήμοι Αλίμου και Γλυφάδας θα στηρίξουν με κάθε πρόσφορο μέσο την υλοποίηση της μεγάλης αυτής επένδυσης, με διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας και πνεύμα γόνιμο και εποικοδομητικό."

 ΠΗΓΗ : www.glyfada.gr

 

Στις 16/6/2020 ο δήμαρχος Ηλιούπολης κοινοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδας με μία ανάρτηση , που έχει  τίτλο " Η ισχύς εν τη ενώσει" την συνάντηση του με  τους δημάρχους Γλυφάδας , Αλίμου και Αγ.Δημητρίου  στην οποία συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την επένδυση του Ελληνικού.

Μετά την σημερινή κοινή δήλωση των δύο δημάρχων οι οποίοι τοποθετούνται ανοικτά υπερ της επένδυσης ,την οποια όπως αναφέρουν θα στηρίξουν με κάθε  μέσο , κατα πόσο όλα αυτά ταυτίζονται με τις  θέσεις του δημάρχου Ηλιούπολης ;

Τελευταία ανανέωση ( 03.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB