spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Προσοχή στις τηλεδιασκέψεις! Κάποιες φορές μπορεί κάποιοι να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.(video) PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.07.20

mpanΔημοτικός σύμβουλος στην Ισπανία υπέβαλε την παραίτησή του μετά την γκάφα στην οποία υπέπεσε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα οι σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν μερικά από τα τελευταία ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των περίπου 52.000 κατοίκων.Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω κορονοϊού, οι σύμβουλοι έδωσαν διαδικτυακό ραντεβού, μεταδίδοντάς το διαδικτυακά για τους δημοσιογράφους και τους δημότες.

Καθώς η συζήτηση κράτησε μέχρι το μεσημέρι, ο Bernardo Bustillo, ο οποίος εργάζεται με μερική απασχόληση στον δήμο, άρχισε να ανησυχεί ότι δεν θα είχε χρόνο να κάνει ντους, προτού μεταφέρει την κόρη του στις υποχρεώσεις της για να μεταβεί εν συνεχεία στην άλλη του δουλειά, ως δάσκαλος κολύμβησης.

Πήρε μαζί του τον φορητό υπολογιστή στο μπάνιο, ελαχιστοποιώντας την οθόνη συνομιλίας, ώστε να ακούει τη συζήτηση καθώς έκανε ντους. Κατά τραγική ειρωνεία, όμως, την ώρα που οι συνάδελφοί του σκέφτονταν πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του μέσα στο ντους εμφανίστηκε στην οθόνη.

Αρχικά, καλυπτόταν από τη θολή προστασία που του παρείχε το τζάμι του μπάνιου, όμως όλα έλαβαν αμήχανη τροπή όταν τον ήχο του τρεχούμενου νερού διαδέχθηκε το συνεχές χτύπημα του κινητού τηλεφώνου του. Ηταν οι συνάδελφοί του, που προσπαθούσαν να τον προειδοποιήσουν ότι η κάμερα εξακολουθούσε να λειτουργεί και να τον δείχνει ζωντανά σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή του.

«Πες κάτι στον Berni. Πες του κάτι γρήγορα» ακούγεται να λέει ένας από τους συναδέλφους του που επιχείρησε να σώσει την κατάσταση.

Καθώς το βίντεο με το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Bustillo έσπευσε να διευκρινίσει ότι επρόκειτο για ένα ένα αθώο ατύχημα - μια αποτυχία τεχνογνωσίας παρά οτιδήποτε άλλο.«Ανέκδοτα αυτού του είδους έχουν γίνει συνηθισμένα τις τελευταίες εβδομάδες, χάρη στην έκρηξη της τηλεργασίας», είπε, ζητώντας συγγνώμη από όποιον μπορεί να είχε ενοχληθεί από τις εικόνες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr


 

Τελευταία ανανέωση ( 06.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB