spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Νέα σύλληψη εκπαιδευτικού για αποπλάνηση μαθήτριας Γυμνασίου! “Ήταν μαζί για χρόνια” PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.07.20

Αυτή τη φορά συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας που τώρα πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Ο 51χρονος εκπαιδευτικός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Σε κατάσταση σοκ η μαθήτρια από τις διαστάσεις του θέματος…

Μέσα σε λίγα 24ωρα, αποκαλύπτεται και δεύτερη σύλληψη εκπαιδευτικού για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας, μετά την περίπτωση του 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη. Αυτή τη φορά, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η σύλληψη έγινε στην Ερέτρια Ευβοίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία.

Πιο συγκεκριμένα η σύλληψη του δασκάλου έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας, που πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (09-07-2020). 

Πηγή: eviazoom.gr , newsit.gr

Τελευταία ανανέωση ( 08.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB