spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Πρωτοφανής επίθεση με τσεκούρι σε ΔΟΥ.Σε κρίσιμη κατάσταση οι 2 από τους 3 τραυματίες.
Πρωτοφανής επίθεση με τσεκούρι σε ΔΟΥ.Σε κρίσιμη κατάσταση οι 2 από τους 3 τραυματίες. PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.07.20

 Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/7)στην Εφορία στην Κοζάνη, όταν ένας πολίτης, επιτέθηκε με τσεκούρι κατά τριών υπαλλήλων!

Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ του κόσμου που ήταν εκεί. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, με τρία ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει, εκεί ενώ η μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρή είναι η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) από το Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος νωρίτερα, δέχτηκε την επίθεση με τσεκούρι.Διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”.

Διασωληνώθηκε όμως και μία εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, η οποία έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι και σύμφωνα με το kozan, έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μία τρίτη εργαζόμενη που τραυματίστηκε στην επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Υπάρχει ακόμα μία εργαζόμενη τραυματίας (με πολύ ελαφρύ τραύμα), η κατάσταση της οποίας ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με το τσεκούρι μπήκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης. Το είχε κρυμμένο σε ένα σάκο, για αυτό δεν έγινε αρχικά αντιληπτός.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της πρωτοφανούς επίθεσης.Κάποιοι λένε, ότι ο δράστης που μπήκε με το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει κόσμο, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr, e-ptolemeos.gr, kozan.gr

Τελευταία ανανέωση ( 16.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB