spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ρίχνει το γάντι στον δήμαρχο Ηλιούπολης η παράταξη της δημοτικής αρχής του Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Ρίχνει το γάντι στον δήμαρχο Ηλιούπολης η παράταξη της δημοτικής αρχής του Ελληνικού-Αργυρούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.07.20

konstΜε δυό ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στην σελίδα της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης  κ. Γιάννη Κωνσταντάτου φαίνεται να "ρίχνει το γάντι" και να προκαλεί τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη στο θέμα του ΚΥΤ και της δημιουργίας διαδημοτικού κοιμητηρίου Αλίμου - Ηλιούπολης. https://www.facebook.com/enomenipoli/

- Το site φερεφωνο Κονδύλη που θέλει να μας φέρει τον καρκίνο στα σπίτια των Αργυρουπολιτών και Ηλιούπολιτών!

Τα φερεφωνα Κονδύλη έπιασαν δουλειά και βριζουν τον Κωνσταντάτο που θα τους χαλάσει τα νοσηρα σχέδια τους τάχα γιατι δεν σέβεται τους νεκρούς!
Τους νεκρούς που θα προκαλέσει σε Αργυρούπολη Ηλιούπολη το 400αρι ΚΥΤ παπαγαλοιδεν σας ενδιαφέρει . Θα δείτε την λαικη αντίδραση και φυσικά πως κερδίζονται στο ΣΤΕ οι μάχες . Ούτε ΚΥΤ ούτε νεκροταφείο αλλα με τα φερεφωνα δεν θα ασχοληθούμε ξανά οσοκαι να βρίζουν τον Κωνσταντάτο. Να δούμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης τι θα κάνει;Απλα περιμένουμε.

- Υπομονή και θα δούμε ποιος θα μιλήσει τελευταίος για τον καρκίνο που πάνε να μας φυτέψουν στις γειτονιές μας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το αυριανό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης για το αν θα συμμετάσχει από κοινού όπως έχει κάνει 40 χρόνια τώρα στο πλευρό του Δήμου μας στους αγώνες για τα Ναστεικα και το ΚΥΤ που τους κερδίσαμε. Εμάς συνεδριάζει την Τετάρτη και απλά θα επαναλάβει την απόφαση να μην μετατραπεί σε 400αρι το ΚΥΤ Αργυρούπολης και θα δώσει εντολή στη νομική μας ομάδα που έχει κερδίσει όλες τις μάχες μέχρι τώρα στο ΣΤΕ και όχι μόνο να ετοιμάσει τις νέες πρόσφυγες Να σημειωθεί ότι δικηγόρος στις πολύχρονες μάχες αυτές ήταν ο κύριος Πουρσανίδης ( υπάρχουν δικηγόροι που πάνε στο ΣΤΕ και βγάζουν σελφι ενώ χάνουν τις υποθέσεις δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία) ο οποίος δήλωσε πως και αυτή όσο χρόνο και αν χρειαστεί νομικά θα την κερδίσει ο Δήμος μας στο τέλος ώστε ο καρκίνος του ΚΥΤ να μην φυτευτεί στις γειτονιές της Ηλιούπολης και Αργυρούπολης.
Γι αυτούς που πανηγυρίζουν δε ότι απέκτησαν νεκροταφείο ήδη καλά κάνουν για εσωτερική κατανάλωση και το πουλάνε αλλά θα τους συμβουλεύαμε με αγάπη να μην βιάζονται γιατί έχουμε ρίξει ξανά στο παρελθόν προεδρικό διάταγμα.
Υπομονή και θα δούμε σε αυτή την ιστορία ποιος θα μιλήσει τελευταίος!

 

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις αλλά και οι συμμετοχές των δημοτικών παρατάξεων στην αυριανή (18/7) έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, η οποια πραγματοποιείται με θεμα την  "Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του σχεδίου προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού» μέσα σε λιγότερο απο 48 ώρες από την κοινοποίηση της σε διαβούλευση απο το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.   

Τελευταία ανανέωση ( 17.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB