spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Νέα "παραδοξότητα" σε αναρτημένη απόφαση του Δήμου Ηλιούπολης.- Ψήφισε λευκό, ενώ είχε αποχωρήσει.
Νέα "παραδοξότητα" σε αναρτημένη απόφαση του Δήμου Ηλιούπολης.- Ψήφισε λευκό, ενώ είχε αποχωρήσει. PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.07.20
ero1

Τελικά η ανάρτηση αποφάσεων του Δήμου Ηλιούπολης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χωρίς λάθη και παράδοξα αποδεικνύεται μία δύσκολη εργασία για τους υπεύθυνους.

Για μία ακόμα φορά σε αναρτημένη απόφαση εμφανίζεται μία ανακολουθία στην ανάλυση της περιγραφής μιάς ψηφοφορίας επί της προς έγκριση εισήγησης. 

Συγκεκριμένα στην απόφαση  ΑΔΑ: ΩΞΛΨΩΡΥ-3ΨΞ ,η οποία αφορά  την άδεια τοποθέτησης απαγορευτικού σήματοςστάσης και στάθμευσης (Ρ40) επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 128-130 (Εκπαιδευτήρια η Θεομήτωρ) ,η οποία λήφθηκε κατα πλειοψηφία στις 8/7/2020 , ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μ.Κουρής εμφανίζεται να ψηφίζει λευκό για το θέμα  ενώ  έχει αποχωρήσει πρίν την συζήτηση του θέματος.

 

Για την συγκεκριμένη απόφαση αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο https://www.cityofilioupolis.gr/content/view/7805/2 ,αφού αποτελεί μέρος ενός ακόμα "παράδοξου". Βρίσκονται αναρτημένες δύο αποφάσεις , απο δύο διαφορετικές συνεδριάσεις για το ίδιο θέμα. 

Ίσως κάποιοι χαρακτηρίσουν τέτοιες διαπιστώσεις τυπολατρικές και γραφικές, όμως  θα πρέπει να αναλογιστούν μήπως οι υπεύθυνοι για όλα αυτά τα τραγελαφικά λάθη που συχνα -πυκνά σημειώνονται στις αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι τραγικά αδιόρθωτοι.

Όσο η διοίκηση του Δήμου και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την απάλειψη του χρονίζοντος  αυτού του φαινομένου,  καθίστανται υπέυθυνοι για την ανοχή και την συνέχισή του.

 

 

 


 

 

Τελευταία ανανέωση ( 21.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB