spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow «Κόκκινος» συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη Navtex της Τουρκίας: Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες.
«Κόκκινος» συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη Navtex της Τουρκίας: Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες. PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.07.20

 Στις μονάδες τους μεταβαίνουν τα στελέχη - Φόβος για θερμό επεισόδιο. «Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη νέα ακραία τουρκική πρόκληση με την έκδοση Navtex για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα από την Κύπρο όπου βρισκόταν για την επέτειο από την τουρκική εισβολή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, δόθηκε εντολή ανάκλησης των αδειών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και μετάβασης στις μονάδες τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει έντονη κινητικότητα στην περιοχή τoυ νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Έβρου.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Τουρκία προχωρά σε έρευνες στο θαλάσσιο χώρο νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με Navtex που εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλεια.

Η Navtex έχει ισχύ από σήμερα έως τις 2 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Τελευταία ανανέωση ( 21.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB