spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Θερμό επεισόδιο Ελλάδας - Τουρκίας: Πώς κρίνετε την στάση της Ελλάδας;(poll)
Θερμό επεισόδιο Ελλάδας - Τουρκίας: Πώς κρίνετε την στάση της Ελλάδας;(poll) PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.07.20

 Θερμό επεισόδιο: Το κρίσιμο ερώτημα των ημερών είναι «πώς κρίνετε εσείς την στάση της Ελλάδας έναντι της Τουρκικής επιθετικότητας;» - Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr

 Η Τουρκική επιθετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο σε όλο το Αιγαίο.

Η χώρα μας παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των Τούρκων, υψώνοντας παράλληλα, διπλωματικά αλλά και... ατσάλινα τείχη για να σταματήσει την τουρκική επιθετικότητα και την διακηρυγμένη πρόθεση της Άγκυρας για πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών στα νότια του Καστελόριζου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έτοιμη για παν ενδεχόμενο είναι η Ελλάδα απέναντι στην προαναγγελθείσα πρόκληση ου Ταγίπ Ερντογάν με τις έρευνες νοτίως της Ρόδου και του Καστελορίζου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Κυβερνητικές, διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές στην Αθήνα ανέφεραν ότι ο απόπλους του ερευνητικού πλοίου Oruc Reis από το λιμάνι της Αττάλειας θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από τη σημερινή Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 2 Αυγούστου, όπως αναφέρεται στην τουρκική Navtex της 21ης Ιουλίου.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Η χώρα μας διαχειρίζεται με τον ορθό τρόπο τις προκλήσεις των Τούρκων ή μήπως θα έπρεπε να επιδείξουμε μια πιο επιθετική στάση

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr


Τελευταία ανανέωση ( 24.07.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB