spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Θετικοί στον κορονοϊό δύο εργαζόμενοι σε μεγάλο Δήμο της Αττικής.-Έντονη ανησυχία PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.09.20

 Μετά το χθεσινό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε απασχολούμενο στο δημαρχείο του Δήμου Ηλιούπολης , σε έναν μεγάλο Δήμο της Αττικής εμφανίστηκαν δύο κρούσματα σε εργαζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr πρόκειται για εργαζόμενους στο Δήμο Καλλιθέας : 

- Μία εργαζόμενη σε μεγάλο παιδικό σταθμό στο κέντρο της πόλης (Σωκράτους 131). Η εργαζόμενη είχε πυρετό και επισκέφθηκε χθες ιατρική μονάδα του πρώην ΙΚΑ προκειμένου να κάνει εξετάσεις. Σήμερα ωστόσο της ανακοινώθηκε ότι είναι θετική σε Covid-19.

- Μία εργαζόμενη στο δημοτικό κοιμητήριο. Μάλιστα,θετικοί στον κορωνοΐο βρέθηκαν και τα μέλη της οικογένειάς της.

 Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» που έχει την ευθύνη των Παιδικών Σταθμών προχωράει άμεσα στην εφαρμογή του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου σε συννενόηση με τον ΕΟΔΥ κλείνοντας μέχρι 1/10/2020 τον Παιδικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου.

 

ΠΗΓΕΣ : aftodioikisi.gr , neakallithea.gr

 

Έντονη γίνεται η ανησυχία τόσο των υπολοίπων εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους στους χώρους που εντοπίστηκαν τα κρούσματα.

Μπορεί οι προβλεπόμενες απολυμάνσεις , οι αναστολές λειτουργίας  δομών και η απομόνωση των κρουσμάτων  να γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ , όμως υπάρχει έκδηλη η αγωνία για την συνέχεια.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB