spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Την επόμενη φορά πρίν τις φωτογραφίες..... διορθώστε τις κακοτεχνίες. PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.20

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σεφτελής  με αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα κοινοποιεί τις διάφορες  παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται απο τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

"Ουδέν το μεμπτόν" για αυτή την δραστηρίοτητά του , αφού είναι λογικό να θέλει να προβάλλει τις τεχνικές παρεμβάσεις και τα έργα που γίνονται  στην πόλη και αφορούν τον τομέα ευθύνης του.

Όμως σε κάποιες περιπτώσεις η προβολή τους μπορεί να αναδείξει και κακοτεχνείες που απομειώνουν τα έργα και τις παρεμβάσεις. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση φωτογραφιών απο την βαφή των διαγραμμίσεων των διαβάσεων πλησίον των 8ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων καθώς και του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

diaba2

diaba4

 

 

 

 

 

 

 

 

diaba3Όπως βλέπετε οι διαγραμμίσεις της διάβασης πεζών επί της  οδού  Κεφαλληνίας  οδηγούν στην νησίδα , η οποία δεν έχει το αντίστοιχο μήκος με το πλάτος της διάβασης. Αλλά και η κατάστασή της νησίδας εμποδίζει την ασφαλή διέλευση των πεζών αφού η ύπαρξη θάμνου , κολώνας φωτισμού και σήματος ΚΟΚ την καθιστούν σχεδόν αδύνατη.

 

 

 

 

 

diaba1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαγράμμιση της διάβασης πεζών επι της οδού Μεσσηνίας (μεταξύ των 8ου & 17ου Δημοτικών Σχολείων και του 2ου Γυμνασίου ) , οδηγεί στο πεζοδρόμιο μπροστά απο την είσοδο του Γυμνασίου, πλην όμως  στο μισό πλάτος της  εμποδίζεται η ανάβαση στο πεζοδρόμιο απο τα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν.

Σε συνδυασμό με  ένα εύκαμπτο πλαστικό κολωνάκι  που βρίσκεται πάνω στην διάβαση ,περιορίζουν σχεδόν στο μισό το εύρος της που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή διέλευση της οδού.

Ας μην αναφερθούμε καλύτερα στα ρήθρα και την κατάσταση των πεζοδρομίων.

 

Το άγχος για προβολή έργων είναι προφανές ,αλλά κάποιες φορές η βιασύνη φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Φροντίστε την επόμενη φορά πρίν τις φωτογραφίες να διορθώστε τις κακοτεχνίες.

Τελευταία ανανέωση ( 18.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB