spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κρούσμα κορωνοϊού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης-Υμηττού PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.20

  Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, καθώς δασκάλα της πρώτης δημοτικού, βρέθηκε θετική στον ιό.

Την είδηση επιβεβαιώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού με σχετική ανακοίνωση – έκκληση προς τους αρμόδιους για την λήψη μέτρων προστασίας και ασφάλειας των μαθητών. Δείτε την ανακοίνωση εδώ 

Το βράδυ της Τετάρτης (16/9) έγινε απολύμανση στους χώρους και τις τάξεις και την Πέμπτη (17/9) το σχολείο λειτούργησε κανονικά, εκτός από την πρώτη τάξη στην οποία διδάσκει η δασκάλα.

Τα παιδιά της πρώτης τάξης θα τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό και το τμήμα του σχολείου θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες.

Η ανακοίνωση του Δ. Δάφνης -Υμηττού

Χθες αργά το βράδυ ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 σε δασκάλα του 7ο Δημοτικού Σχολείου Δάφνης. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου και όλοι οι αρμόδιοι φορείς. Ο Δήμος προέβη σε απολύμανση όλου του σχολικού συγκροτήματος και εφάρμοσε όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Το τμήμα της συγκεκριμένης δασκάλας θα παραμείνει κλειστό για δεκατέσσερις (14)  ημέρες.

ΠΗΓΗ : infokids.gr

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB