spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΕΚΤΑΚΤΟ : Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική στην Αττική – Βρήκαν όπλα και εκρηκτικά
ΕΚΤΑΚΤΟ : Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική στην Αττική – Βρήκαν όπλα και εκρηκτικά PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.09.20

 Χειροπέδες σε δυο άνδρες και μια γυναίκα έβαλε η Αντιτρομοκρατική. Φέρονται να ανήκουν σε εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση. Έρευνες σε τέσσερα σπίτια στην Αττική. Σε πλήξη εξέλιξη οι έρευνες.

Τρεις συλλήψεις έχει κάνει τις τελευταίες ώρες οι Αντιτρομοκρατική, ύστερα από έρευνες σε τέσσερα σπίτια στην Αττική, στο ένα εκ των οποίων βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά!

 

 

 

 

Η επιχείρηση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (23.09.2020) και η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε δυο άνδρες ηλικίας 38 και 42 ετών και μια γυναίκα 46 χρόνων.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες πιθανόν ανήκουν σε εγχώρια τρομοκρατική ομάδα, με τις αρχές να ερευνούν τη σχέση τους με την ΟΛΑ (Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών). 

Οι δυο άνδρες συλληφθέντες είναι γνωστοί αντιεξουσιαστές. Ο ένας στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή Μυλωνά και ο δεύτερος είχε συλληφθεί ύστερα από ληστεία, η οποία κατά τη Αντιτρομοκρατική, είχε γίνει για να… γεμίσει το “επαναστατικό ταμείο”. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατοχή του ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκαν όπλα.

Οι έρευνες έγιναν σε τέσσερα σπίτια στην Αττική. Σε τρία σπίτια βρέθηκαν και συνελήφθησαν τα τρία άτομα και στο τέταρτο εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά.

Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη.

 ΠΗΓΗ : newsit.gr , ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB