spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ολοκληρώθηκαν τα μοριακά τεστ για covid-19 στους εργαζόμενους του δημαρχείου.
Ολοκληρώθηκαν τα μοριακά τεστ για covid-19 στους εργαζόμενους του δημαρχείου. PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.09.20

Σύμφωνα με ανάρτησή  στην προσωπική του σελίδα στο facebook , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης κ.Ιωάννης Πούλος  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

" Σήμερα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, ολοκληρώθηκε με την εξέταση και των τελευταίων 50 υπαλλήλων, ο κύκλος μοριακού τεστ covid 19 σε όλους τους υπαλλήλους του Δημαρχείου !
Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους σε αυτήν την δραση, τον συμπολίτη μας Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φωτη Πατσουρακο καθώς επίσης και τον γιατρο και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία τους στην δραση!!"

Σίγουρα πάνω απ'όλα τείθεται η υγεία των εργαζομένων και γενικότερα η δημόσια υγεία. Ευχόμαστε τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και το σύνολο των εργαζομένων να χαίρουν άκρας υγείας.

Αυτονόητη η ανάγκη να υπάρξει μία ανακοίνωση μετά την λήψη και των τελευταίων αποτελεσμάτων, για την ενημέρωση του συνόλου των κατοίκων της πόλης.

poulos1

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB