spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Συνάντηση του δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Αθανασίου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο
Συνάντηση του δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Αθανασίου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.09.20

thanasisΟ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Θανάσης Αθανασίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικων κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο νεαρός ,αλλά δραστήριος και μεθοδικός , δημοτικός σύμβουλος φροντίζει για την διαρκή του επιμόρφωση σε θέματα αυτοδιοίκησης αλλά και για τις επαφές του με σημαντικούς παράγοντες . Επιδίωξή του να κάνει γνωστά τα προβλήματα της πόλης και να  τα συζητά, αναζητώντας  τρόπους  και μεθόδους για τη λύση τους.  

Με ανάρτησή στην προσωπική του ιστοσελίδα γράφει σχετικά με την συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών :

" Σήμερα συναντήθηκα με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος . Του μετέφερα τα προβλήματα της πόλης μας και συζητήσαμε τις προκλήσεις που έχει φέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση η πανδημία.

Ο υπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την Ηλιούπολη και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και με διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την πόλη μας."

O Θανάσης Αθανασίου αποτελεί μία ελπιδοφόρα παρουσία στα τοπικά δρώμενα της πόλης αλλά και ο επικρατέστερος για την ανάδειξή του ως νέος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατιας.

Τελευταία ανανέωση ( 29.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB