spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow "Η Πόλη που θέλω": Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να τηρεί τα μέτρα για τον covid-19 χωρίς εξαιρέσεις
"Η Πόλη που θέλω": Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να τηρεί τα μέτρα για τον covid-19 χωρίς εξαιρέσεις PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.10.20

dhmaΜε σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Ηλιούπολης "Η Πόλη που θέλω" ανακοίνωσε την μη συμμετοχή της στην αυριανή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.

"Η Πόλη που θέλω" δε θα συμμετέχει στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο. Πήραμε την απόφαση αυτή δύσκολα, έπειτα από έντονο προβληματισμό. Γνωρίζουμε την ανάγκη και την σοβαρότητα του συμβουλίου άλλα ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου θα πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη που οδηγήθηκαν τα πράγματα εδώ.

 

Περιμέναμε να μας απαντήσουν στα ερωτήματα που θέσαμε και να μας ενημερώσουν για τα ειδικότερα υγειονομικά μετρά αναφορικά με τις συναθροίσεις σε δημόσιους κλειστούς χώρους και αν έχει λάβει γνώση η διοίκηση την πρόσφατη σχετική εγκύκλιο.

 

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, οφείλουμε να τηρούμε με υπευθυνότητα, χωρίς καμία εξαίρεση, τα μέτρα για τον covid-19, όπως θα έπρεπε να κάνει ο Δήμαρχος και όλη η διοίκηση του δήμου."
 
Η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Στις 22/09/2020 το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε ην εγκύκλιο με αριθμ. πρωτ. 60249 με τίτλο "Συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου και λοιπών συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού"  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 

Σε αυτήν αναφέρονται τα παρακάτω : "Σε ό,τι αφορά τη δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση των συλλογικών οργάνων, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι αυτή λαμβάνει χώρα υπό την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων υγειονομικών μέτρων αναφορικά με τις συναθροίσεις σε δημόσιους κλειστούς χώρους, είτε σε συγκεκριμένες περιοχές είτε στο σύνολο της χώρας. Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα εγκύκλιο, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε καθώς και στους παρακάτω υπαλλήλους:........... "

Η αυριανή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται για την επανάληψη της εκλογής Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα του ΔΣ ύστερα απο τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τις οποίες ακύρωσε την προηγούμενη εκλογή τους.  

ΕΥΛΟΓΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 03.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB