spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow "Ξέφραγα αμπέλια" εχουν γίνει τα πάρκα και άλση της Ηλιούπολης ;
"Ξέφραγα αμπέλια" εχουν γίνει τα πάρκα και άλση της Ηλιούπολης ; PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.20

Μέχρι σήμερα έχουμε δεί φωτογραφίες σε διάφορα blogs , ομάδες και sites απο σταθμευμένα οχήματα πάνω σε πεζοδρόμια , σε διαβάσεις ΑμεΑ αλλά και εγκαταλελλειμένων οχημάτων σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες περιοίκων των πάρκων και αλσών της Ηλιούπολης ότι παρά την απαγόρευση που υπάρχει για είσοδο σε αυτά πάσης φύσεως οχημάτων , εισέρχονται δίτροχα που προκαλούν όχληση με τον θόρυβο των εξατμίσεων τους. Επιπρόσθετα υπάρχουν και καταγγελίες για συναθροίσεις νεαρών κυρίως ατόμων ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες , οι οποίοι παραμένουν μέχρι αργά παρά την υπάρχουσα απόφαση για τις ώρες λειτουργίας τους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από επισκέπτη του άλσους Καλαβρύτων το πρωϊ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2020 και έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την εικόνα.  Εντός του άλσους βρισκόταν σταθμευμένο ΙΧ JEEP. Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι μετά απο λίγο χρονικό διάστημα μετακινήθηκε και βρέθηκε σταυθμευμένο σε άλλο σημείο.

jeep1 jeep2

 

 


Προφανώς κάποιοι θεωρούν τα πάρκα και τα άλση της πόλης  ξέφραγα αμπέλια και συμπεριφέρονται ανάλογα. Τρόποι προστασίας υπάρχουν , απαιτείται θέληση .

Η διοίκηση του Δήμου θα πράξει κάτι για όλα τα παραπάνω ή θα συνεχίσει να τα αφήνει έρμαια στις διαθέσεις των οποιωνδήποτε;

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB