spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αναποτελεσματική διοίκηση - Ανεύθυνοι δημότες σημειώσατε Χ. Μόνοι χαμένοι ; H πλειοψηφία των δημοτών
Αναποτελεσματική διοίκηση - Ανεύθυνοι δημότες σημειώσατε Χ. Μόνοι χαμένοι ; H πλειοψηφία των δημοτών PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.20

Ο Δήμαρχος Ηλιούπλης με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ στις 30/9/2020 ανέφερε μεταξύ άλλων :

"Ματαιοπονούν λοιπόν όσοι αναπαράγουν εικόνες ασυνείδητης συμπεριφοράς συμπολιτών........... δίνουν «μαύρες περιγραφές» μιας τάχα δραματικής κατάστασης.........αργά μεν-μεθοδικά δε, οι υπηρεσίες βελτιώνονται και προβλήματα πολλών χρόνων λύνονται ή δρομολογούνται.........Η αλήθεια βρίσκεται έξω στην πόλη, όπου κάθε καλοπροαίρετος βλέπει την σταθερή προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Η πόλη αλλάζει και θα συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο!"

Κυριακή 4/10/2020. Μια βόλτα στην πόλη αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Από τις φωτογραφίες φάινεται ότι σίγουρα κάποιοι κάτοικοι της πόλης μπορεί να πετάνε ότι θέλουν , όποτε θέλουν και όπου θέλουν σκουπίδια και απομεινάρια απο κλαδέματα αλλά και η τοποθέτηση και διανομή των κάδων είναι μάλλον προβληματική. Υπάρχει ελλειπής αριθμός κάδων σε σχέση με τα απορριπτόμενα σκουπίδια. Το να επικαλείται κανείς την ανευθυνότητα των δημοτών για μη τήρηση του κανονισμού καθαριότητας απο την στιγμή που δεν μπορεί να επιτητηρήσει την εφαρμογή του αλλά και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ανάγκες με την υπαρξη επαρκή αριθμού κάδων και διαχείρισης προσωπικού και μέσων ακούγεται οξύμωρο  .

Μεχρι σήμερα η διελκυστίνδα ανάμεσά τους δεν έχει νικητή  παρα μόνους χαμένους την πλειοψηφία των δημοτών , που βλέπουν την πόλη να παραμένει βρώμικη. 

skou3

skou1 skou2

skou4

  skou5skou6

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB