spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Άλλαξε η απόφαση επιχορήγησης για προμήθεια απορριμματοφόρων που αφορά και το Δήμο Ηλιούπολης.
Άλλαξε η απόφαση επιχορήγησης για προμήθεια απορριμματοφόρων που αφορά και το Δήμο Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.10.20

plintirioΕκτενείς τροποποιήσεις επήλθαν στην Απόφαση που είχε εκδοθεί στις αρχές Αυγούστου και κατένειμε ποσό ύψους 54.450.000,00 ευρώ από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” σε 71 Δήμους για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών (μπορείτε να τη θυμηθείτε εδώ ).

Σημαντική είναι, μεταξύ άλλων, η προσθήκη 7 επιπλέον Δήμων, καθώς και η αύξηση του π/υ.  Αναλυτικά, όλες οι αλλαγές που επήλθαν είναι:

I] Νέος τίτλος του έργου ορίζεται: «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων».

II] Ο προϋπολογισμός του έργου αυξάνεται κατά το ποσό του 1.320.000,00 €.

III] Η Ενότητα 1 «Δικαιούχοι Επιχορήγησης» τροποποιείται ως προς τους κάτωθι Δήμους οι οποίοι προστίθενταιστην εν λόγω επιχορήγηση: Καισαριανής, Δυτικής Μάνης, Μονεμβασιάς, Ασπροπύργου, Αλεξανδρείας, ΠύλουΝέστορος και Τριφυλίας όπως εμφανίζονται στο Παράρτημα Ι (Πίνακας Δικαιούχων Δήμων).

IV] Η Ενότητα 2 «Οικονομικά Στοιχεία Επιχορήγησης» τροποποιείται και προστίθενται τα παρακάτω (τα ποσά είναι συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

1) Για το Δήμο Καισαριανής, επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00 €,

2) Για το Δήμο Δυτικής Μάνης επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00 €,

3) Για το Δήμο Μονεμβασιάς επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00€,

4) Για το Δήμο Ασπροπύργου επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 330.000,00€,

5) Για το Δήμο Αλεξανδρείαςεπιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00€,

6) Για το Δήμο ΠύλουΝέστορος επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00€,

7) Για το Δήμο Τριφυλίας επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 165.000,00€,

V] Η Ενότητα 4 «ειδικότερα θέματα επιχορήγησης» αντικαθίσταται ως εξής: Τα ποσά χρηματοδότησης που αναφέρονται στην Ενότητα 2, αποτελούν επιχορήγηση και ο προγραμματισμός των δράσεων που εμπίπτουν στους στόχους της Απόφασης αυτής γίνεται από τους Δήμους. Ειδικότερα, οι δράσεις που θα υλοποιηθούν με την παρούσα επιχορήγηση αφορούν την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων. Επιλέξιμες δαπάνες είναι: Η αγορά νέων απορριμματοφόρων οχημάτων, σύμφωνα με το ΠαράρτημαΙΙ (τεχνικά Χαρακτηριστικά των απορριμματοφόρων οχημάτων).  Στην περίπτωση που ο συνολικός π/υ της προμήθειας είναι μεγαλύτερος του ποσού χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα, τη διαφορά καλύπτει ο δικαιούχος με ιδίους πόρους ή από άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ως ημερομηνία έναρξης της επιλεξιμότητας κάθε είδους δαπάνης ορίζεται η ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης επιχορήγησης.

VI] Στην Ενότητα 5 «διαδικασίες χρηματοδότησης» προστίθεται επιπλέον το παρακάτω δικαιολογητικό χρηματοδότησης: Βεβαίωση Δήμου στην οποία θα αναφέρεται ρητά η τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών ανάλογα με τον τύπο του οχήματος του Παραρτήματος ΙΙ.

VII] Στο Παράρτημα Ι αντικαθίσταται ο Πίνακας Δικαιούχων Δήμων.

VIII] Στο Παράρτημα ΙΙαντικαθίστανται οι Τεχνικές Προδιαγραφές απορριμματοφόρων οχημάτων. Συγκεκριμέναπροστίθενται επιπλέον τεχνικές προδιαγραφές για τους εξής τύπους απορριμματοφόρων οχημάτων: α)Απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 20- 22 κ.μ.,β) Απορριμματοφόρο όχημα τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου χωρητικότητας 16 κ.μ., γ)Απορριμματοφόρο όχημα τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου χωρητικότητας 12κ.μ., δ)Απορριμματοφόρο όχημα τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου χωρητικότητας 8-10κ.μ., ε)Απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 8-10 κ.μ. και στ) Απορριμματοφόρο όχημα δορυφορικό τύπου πρέσας χωρητικότητας 4-6 κ.μ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τροποποιητική Απόφαση, όπου περιλαμβάνεται και ο Πίνακας με τους Δήμους που επιχορηγούνται, ΕΔΩ

ΠΗΓΗ :airetos.gr

 

O ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 850.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB