spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow myKEPlive : Yπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών μέσω τηλεδιάσκεψης.- Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι απών!
myKEPlive : Yπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών μέσω τηλεδιάσκεψης.- Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι απών! PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.10.20
kepliveΟ δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Θανάσης Αθανασίου με ανάρτηση του στην προσώπική του σελίδα έκανε γνωστή την απουσία του Δήμου Ηλιούπολης απο μία καινοτομία, η οποία θα μπορούσε να διευκολύνει τους κατοίκους της Ηλιούπολης και θα αποσυμφορούσε τις υπηρεσίες απο την αναγκαιότητα της επίσκεψης τους.
 
 
"Με βάση τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, 60 Δήμοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα #myKEPlive. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, με το οποίο πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται διαδικτυακά, μέσω τηλεδιάσκεψης από τα KEΠ της πόλης τους.
 
 
Δυστυχώς, ο Δήμος Ηλιούπολης δεν είναι σε αυτή τη λίστα. Θα πρέπει η δημοτική αρχή να κάνει άμεσες ενέργειες για να ενταχθούν τα ΚΕΠ της πόλης μας στην πλατφόρμα, ώστε να διευκολύνουμε τους συνδημότες μας και τις επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους.Σκοπεύω να φέρω το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αναμένοντας απαντήσεις από τα στελέχη της δημοτικής αρχής.
 
Πρώτα και πάνω από όλα ο πολίτης!
 
Θανάσης Αθανασίου
Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης  "Η Πόλη που θέλω"
 
 than
Τελευταία ανανέωση ( 17.10.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB