spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα μέτρα που θα ανακοινώσει απόψε στις 19:00
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα μέτρα που θα ανακοινώσει απόψε στις 19:00 PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.10.20
 Στις 19:00 απόψε το μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στο διάγγελμα του, νέα αναβαθμισμένα μέτρα στα επίπεδα επιδημιολογικού κινδύνου 3 και 4, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News θα απαγορευτεί η εκτός νομού μετακίνηση στις πορτοκαλί περιοχές βάσει του χάρτη επικινδυνότητας της Πολιτικής Προστασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News ο πρωθυπουργός με συναισθηματικό τόνο και σε ένα σύντομο σε διάρκεια μήνυμα του, θα απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊου μετά και την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό 865 κρουσμάτων στην χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει δραματική έκκληση ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ενώ θα ανακοινώσει και την αναβάθμιση ορισμένων απο τα μέτρα που ήδη ισχύουν για τις περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό. Να υπενθυμίσουμε ότι σε «πορτοκαλί» συναγερμό είναι η Αττική και η Θεσσαλονίκη και άλλες περιφέρειες της χώρας.

Τα αναβαθμισμένα μέτρα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας την νύχτα και συγκεκριμένα από τις 1:00 έως τις 5 :00 το πρωί στις περιοχές με «πορτοκαλί» συναγερμό. Επίσης στις ίδιες περιοχές πάντα σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού, κάτι που ίσχυε μόνο στις «κόκκινες» περιοχές που τίθενται ουσιαστικά σε μίνι lock down όπως η Κοζάνη και η Καστοριά.

ΠΗΓΗ : dikiaologitika.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB