spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Απαγόρευση κυκλοφορίας:Ποιες ώρες μπορούμε να κυκλοφορούμε- Ποιές οι διαφορές σε σχέση με τον Μάρτιο
Απαγόρευση κυκλοφορίας:Ποιες ώρες μπορούμε να κυκλοφορούμε- Ποιές οι διαφορές σε σχέση με τον Μάρτιο PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.20

 Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας από τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε έκτακτο διάγγελμά του.

Οι νέοι περιορισμοί πάρθηκαν ως το τελευταίο μέτρο για την αναχαίτιση του κορονοϊού, ο οποίος «καλπάζει» στη χώρα μας, φέρνοντας στο κόκκινο της ΜΕΘ σε όλη την επικράτεια.

Οι πολίτες θα κυκλοφορούν, πάντα με τη χρήση SMS στο 13033 από τις 6 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η κυκλοφορία απαγορεύεται μετά τις 9 και θα ξεκινά ξανά στις 5 το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες που έχουν στείλει SMS για να κυκλοφορήσουν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.

 

 

Οι κωδικοί των sms για κάθε δραστηριότητα

Η αποστολή των SMS στο 13033 γίνεται ως εξής: Αριθμός λόγου εξόδου από 1 έως 6 (κενό) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.

Ο αριθμός 1 αντιστοιχεί σε: Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό

Ο αριθμός 2 αντιστοιχεί σε: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)

Ο αριθμός 3 αντιστοιχεί σε: Μετάβαση στην τράπεζα σε μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή

Ο αριθμός 4 αντιστοιχεί σε: Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη (με αυτό το μήνυμα θα γίνεται και η συνοδεία των μαθητών πρός και από τα σχολεία με την γραπτή βεβαίωση της κάθε σχολικής μονάδας).

Ο αριθμός 5 αντιστοιχεί σε: Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Ο αριθμός 6 αντιστοιχεί σε: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Όσοι στέλνουν SMS θα λαμβάνουν ως απάντηση: Μετακίνηση κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας - Σε περίπτωση ελέγχου, θα πρέπει να επιδεικνύετε το SMS μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.11.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB