spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος απο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας (νέων νεοφυών)επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α προκειμένου να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.03.21

Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος (13/2/2020) απο την απόφαση με αριθμό 53/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου  ΑΔΑ: ΩΑ77ΩΡΥ-Δ2Η  για την δημιουργία Θερμοκοιτίδας  (νέων νεοφυών) επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α.

Mόλις στις 5 Μαρτίου 2021 η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης μας ενημερώνει για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας  μεταξύ της «Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Δήμου Ηλιούπολης , από τους νομίμους εκπροσώπους των δύο οργανισμών, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Α. κ.Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον Γιώργο Χατζηδάκη Δήμαρχο Ηλιούπολης , παρουσία του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρου Γεωργάκη.

"Κάλιο αργά παρα ποτέ" που λέει και ο θυμόσοφος λαός και ελπίζουμε οι διαδικασίες που απαιτούνται για να βοηθηθούν η νεανική επιχειρηματικότητα και η προαγωγή νέων καινοτόμων ιδεών, πατεντών και υπηρεσιών να" τρέξουν" πιο γρήγορα και όχι με τέτοιες καθυστερήσεις.   

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB