spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Τέλος χρόνου για τις 83 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.06.21

proslipsaeiss0Μέχρι την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00, έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ώστε να συμμετάσχουν στην 5Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις σε 19 διαφορετικούς φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 5Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα τριών (83) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε 19 φορείς του Δημοσίου.

Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη προσωπικού 19 διαφορετικών ειδικοτήτων κλάδων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.). (Περισσότερα εδώ...)

Ταυτόχρονα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), «τρέχει» ή αναμένεται να «τρέξει» το προσεχές διάστημα, ακόμα πέντε προκηρύξεις, που αφορούν μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Αναλυτικά:

Μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ

Τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, θα ξεκινήσει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Για τις προσλήψεις στα ΚΕΠ αναμένεται ότι θα υπάρξει ρεκόρ αιτήσεων, αφού στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με οποιοδήποτε τίτλο σπουδών.

Περισσότερα εδώ...

Διορισμοί στο υπουργείο Οικονομικών

Ξεκίνησε και «τρέχει» ήδη από την Τρίτη, 15 Ιουνίου, η διαδικασία αιτήσεων για τις θέσεις Γεωτεχνικών, Δημοσιονομικών και Μηχανικών στο υπουργείο Οικονομικών.

Η προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαπέντε (115) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανικές Μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να λήξει στις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

Προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Στις 28 Ιουνίου 2021 αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε δύο Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 11 θέσεις εργασίας στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και 16 ακόμα θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. 

Περισσότερα εδώ...

Διαγωνισμός για απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπογράφει την νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ με την οποία προκηρύσσεται διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) δύο (2) Αξιωματικών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους.

Περισσότερα εδώ...

Προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις αορίστου χρόνου θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας, με τη ταυτόχρονη ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας.

Πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικότητες που θα ζητούνται θα αφορούν προσωπικό κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

 

Πηγή: www.alfavita.gr

Τελευταία ανανέωση ( 23.06.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB