spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Δες τώρα πώς θα ζήσεις μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία με την KTM της επιλογής σου. PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.06.21
orangedays_22621Τα Orange Days είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από την KTM και σου δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσεις όλα τα νέα μοντέλα σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Οι πορτοκαλί μοτοσυκλέτες για την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους επιστρέφουν στην Αθήνα και επόμενος και προτελευταίος σταθμός είναι η Fan Motorcycles στην Ηλιούπολη, όπου θα βρίσκονται στις 26 Ιουνίου 2021.

10 συνολικά μοτοσυκλέτες, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, περιμένουν τους αναβάτες για να ζήσουν μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Με κινητήρες από 250 μέχρι 1290 κυβικά για χρήση σε άσφαλτο ή χώμα, θα βρεις σίγουρα αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και μέσα από τα Orange Days έχεις τη δυνατότητα να τη δοκιμάσεις και να ανακαλύψεις τις δυνατότητές της στην πράξη.

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες είναι οι εξής:

  • KTM 250 DUKE
  • KTM 250 ADVENTURE
  • KTM 390 DUKE
  • KTM 390 ADVENTURE
  • KTM RC390
  • KTM 690 ENDURO R
  • KTM 890 ADVENTURE
  • KTM 890 ADVENTURE R
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
  • KTM 1290 SUPER DUKE R

 

Προκειμένου να λάβετε μέρος στα test rides πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι), ενώ για τη δοκιμή των 690 ENDURO R, 890 ADVENTURE, 890 ADVENTURE R και 1290 SUPER ADVENTURE S θα πρέπει να έχετε βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600 κυβικών. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να θυμίσουμε ότι η Fan Motorcycles είναι κάθετη μονάδα κορυφαίων κατασκευαστών όπως Ducati, KTM, Kawasaki και CF Moto. Στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών θα βρείτε σίγουρα αυτή που καλύπτει τις ανάγκες και τη χρήση που κάνετε. Όταν έρθει η ώρα του service μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος για το αποτέλεσμα καθώς οι τεχνικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Έτσι είναι πλήρως καταρτισμένοι σε ότι αφορά στα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες και μπορούν να δώσουν λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Σε αυτό βέβαια συμβάλουν και τα εξειδικευμένα διαγνωστικά μηχανήματα που βοηθούν στον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος και τη στοχευμένη λύση του. Εκτός όμως από καινούργιες μοτοσυκλέτες μεγάλο κομμάτι των εργασιών της Fan Motorcycles αφορά τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες καθώς διαθέτει μεγάλο στόλο από αυστηρά επιλεγμένες προτάσεις. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τη MotoCert και πιστοποίησε όλες τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες της. Αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει από έλεγχο πλαισίου για να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια και δεν χρειάζονται κάποια ακριβή επισκευή.

Sales & Service Experts

Ηρώων Πολυτεχνείου 8

Ηλιούπολη - 16341

Πωλήσεις  :  210 9955451

Συνεργείο  :  210 9922948

Κιν      :  6946901613

Email  :  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Web   : www.fanmoto.gr

Car.gr Minipage : http://fanmoto.car.gr/bikes/

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB