spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ηλιούπολη: Αστυνομικός Κακοποιούσε, Βίαζε Και Εξέδιδε 19Χρονη Κρατώντας Την Αιχμάλωτη
Ηλιούπολη: Αστυνομικός Κακοποιούσε, Βίαζε Και Εξέδιδε 19Χρονη Κρατώντας Την Αιχμάλωτη PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.07.21

vari-katigoritirioΜια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής 11/7/2021, καθώς αποκαλύφθηκε πως αστυνομικός βίαζε και κακοποιούσε νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη, κρατώντας την αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ, «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία».

Σύμφωνα με την κοπέλα που μίλησε στους αστυνομικούς «ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους».

Το κορίτσι, που κατάφερε να αποδράσει απο το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου Ηλιούπολης οπου την είχε φυλακίσει ο 41χρονος αστυνομικός και άγρια χτυπημένη να ζητήσει βοήθεια απο την υπάλληλο μιας καφετέριας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους «Αδιάφθορους» όλα όσα φρικτά υπέστη. Μαζί με τον αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος όπως προέκυψε από την εξέτασή της στους αστυνομικούς, από την ηλικία των 11 έως 17 ετών, με ξύλο και απειλές  εξανάγκαζε το κοριτσάκι σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους.

Εκτός από τον Αστυνομικό που «την είχε αιχμαλωτίσει και δεν της επέτρεψε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις»,  συνελήφθη και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται πως την κακοποιούσε από τα 11 της χρόνια.

Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα είναι ο φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης βιασμού και κακοποίησης της 18χρονης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το CNN.gr 41χρονος αστυνομικός που πέρασε την πόρτα του ανακριτή μαζί με τον επίσης συλληφθέντα πατέρα της. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή. Στους δύο άνδρες ασκήθηκε δίωξη για:



  • Εμπορία ανθρώπου κατ' επάγγελμα
  • Εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου
  • Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • Παράνομη οπλοφορία
  • Παράνομη οπλοχρησία
  • Παράνομη οπλοκατοχή
  • Βιασμός κατ' εξακολούθηση
  • Κατάχρηση σε ασέλγεια
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
  • Ενδοοικογενειακή απειλή

Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού και σε βάρους του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Τελευταία ανανέωση ( 12.07.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB