spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Τα κορίτσια της Ηλιούπολης έλαμψαν και πάλι!
Τα κορίτσια της Ηλιούπολης έλαμψαν και πάλι! PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.09.21
hlioypolineanidesΤι κι αν έφυγαν μερικές από τις καλύτερες παίκτριές της, τι κι αν η χρονιά ήταν περίεργη λόγω της πανδημίας, η Ηλιούπολη τα κατάφερε ξανά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες!

Η Ηλιούπολη πρωταθλήτρια στις νεάνιδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Υπερήφανοι;

Σάκης Φέξης: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί δουλέψαμε μέσα σε συνθήκες πανδημίας χωρίς αρκετούς αγώνες και πετύχαμε να δημιουργήσουμε ένα στιβαρό σύνολο που προετοιμάστηκε σωστά για αυτό το τουρνουά. Θέλαμε ως περσινοί πρωταθλητές να παρουσιάσουμε μια καλή μπασκετική εικόνα και οι παίκτριές μας το κατάφεραν. Αυτό το back to back, μια τεράστια επιτυχία των αθλητριών μας και εμάς των ιδίων στο προπονητικό σταφ, θα ήθελα να το αφιερώσω κατά κύριο λόγο στις αθλήτριές μας αλλά και στα δύο μου παιδιά που έμεινα μακριά τους δύο ολόκληρους μήνες για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν η ομάδα».

Μίλτος Στανέλλος: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί, ενώ χάσαμε βασικά κομμάτια του παζλ, δημιουργήσαμε ένα στιβαρό σύνολο με υψηλό κίνητρο και διάθεση για πρωταθλητισμό, το οποίο φάνηκε αμέσως στους αγώνες της Αθήνας (ΕΣΚΑ) πριν από τη διακοπή. Και μην ξεχνάμε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να εδραιωθείς».

...

Ζητήσατε τη συμπαράσταση του δήμου Ηλιούπολης. Δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε;

Σάκης Φέξης: «Ο δήμος θα έπρεπε να μας βοηθήσει περισσότερο, στο να μας δώσει περισσότερες ώρες προπόνησης σε γήπεδα, μια και η δουλειά μας βασίζεται στην προπόνηση. Δυστυχώς το τμήμα των νεανίδων δεν έχει αυτούσιες προπονήσεις στο κλειστό».

Μίλτος Στανέλλος: «Θα θέλαμε μεγαλύτερη βοήθεια από τον δήμο, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο γήπεδο, να μας δίνει περισσότερες ώρες προπόνησης για να κάνουμε ποιοτικότερη δουλειά».

 

Πηγή www.fosonline.gr
Διαβάστε περισσότερα...

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB