spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.10.21
logo_politistiki_estia

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
Ηλιούπολη         26/10/2021                                                                                   Αρ. Πρωτ.: 170

 

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Πνευματικής Εστίας,
Σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση (Απολογιστική  και Οικονομική) για τον έλεγχο και απαλλαγή  του Διοικητικού Συμβουλίου από τα καθήκοντά του, καθώς και την προκήρυξη εκλογών για την ανανέωση ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι σημαντική  τόσο εγγραφή  όσο και η παρουσία  και η  συμμετοχή σας στο Σωματείο μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις δυσκολίες που έχει      φέρει η νέα πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας.

Η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα από   17:00 έως 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης. Εκεί θα γίνει και η εγγραφή νέων μελών και η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για τις εκλογές.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, θα πραγματοποιηθούν   την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και από ώρα 11:00 έως 13:00 θα στην αίθουσα του Δημοτικού                      Αναψυκτηρίου «Δημήτρης Κιντής» (οδός Ύδρας και Μνησικλέους, Ηλιούπολη).

Σημειώνουμε ότι τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο των υγειονομικών διατάξεων της Πολιτείας για τους κλειστούς χώρους.

 

Σας καλούμε όλους και σας περιμένουμε τις ανωτέρω ημερομηνίες, γιατί η παρουσία σας είναι    απαραίτητη για τα επόμενα βήματα του ιστορικού Σωματείου μας.

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο                                                           

Η Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ρένα Σωφρονά                                                   Λόης Κωνσταντίνος

Τελευταία ανανέωση ( 27.10.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB