32 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ ΚΑ1 το 5ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ1 τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου μας (Μάλλιος Λεωνίδας – Δεμένεγα Κατερίνα – Τάταρη Ξένια) ολοκλήρωσαν και τις δύο κινητικότητες που προέβλεπε το πρόγραμμα.

Η πρώτη με θέμα  «Ας αναστρέψουμε την ψηφιακή μας τάξη –  Let’s flip our digital classroom» υλοποιήθηκε στο Δουβλίνο 10- 17 Οκτωβρίου 2021.

Οι εκπαιδευτικοί επιμορφώθηκαν στο μοντέλο της ανεστραμμένης τάξης και πώς αυτό μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην βελτίωση και αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

https://padlet.com/xtatari/5z9mbojoduy7arvv

Η δεύτερη έγινε 9 – 13 Μαΐου 2022 και προορισμός αυτή τη φορά ήταν η Βαρκελώνη και το θέμα της επιμόρφωσης: «Ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην τάξη – Integrating ICT into classroom»

Οι εκπαιδευτικοί επιμορφώθηκαν σε διάφορα ψηφιακά εργαλεία και εκπαιδεύτηκαν στο πώς αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στη σχολική τάξη και να υποστηρίξουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

ERASMUS KA1 Βαρκελώνη – πατήστε ΕΔΩ

Για Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις μας μπορείτε να αναζητήσετε και στον ιστότοπο του σχολείου μας: https://blogs.sch.gr/5dim-ilioup/

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles