20.7 C
Iliopouli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Γαβριήλ Αραμπατζής Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να σας στείλω έναν θερμό χαιρετισμό και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Κατανοώ πόσο σημαντική και απαιτητική είναι αυτή η περίοδος για εσάς, και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι στεκόμαστε δίπλα σας και ενθαρρύνουμε την προσπάθειά σας.

Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, και ο καιρός περνάει γρήγορα. Σύντομα, θα θυμάστε με νοσταλγία και χαμόγελο τα μαθητικά σας χρόνια, τις φίλιες που δημιουργήσατε και τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Αξίζετε τα συγχαρητήρια που φτάσατε μέχρι εδώ, και σας εύχομαι να επιτύχετε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία δοκιμασία, αλλά δεν είναι η τελευταία ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής σας. Αποτελούν μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας. Τα «αποτελέσματα» των πανελλαδικών βγαίνουν μετά από κάποιες δεκαετίες …

Να διεκδικήσετε στη ζωή σας με αξιοκρατία και πάθος αυτό που σας αρέσει και σας αξίζει.

Στους γονείς που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα και υποστήριξαν την προσπάθεια των παιδιών, καλό κουράγιο. Η παρουσία τους και η αγάπη τους είναι ανεκτίμητες.

Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που καλούνται να επιβλέψουν και να αξιολογήσουν τους κόπους παιδιών, που είναι έτοιμα πλέον να πάρουν τα ηνία της ζωής στα χέρια τους.

Σε όλους σας, εύχομαι καλή επιτυχία!

Αραμπατζής Γαβριήλ Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης
Αραμπατζής Γαβριήλ Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles