17.8 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής Πρωτοπορεί στην Ανακύκλωση – Φιλανθρωπία στην Ηλιούπολη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής δεν περιορίζεται στα λόγια, αλλά αποδεικνύει με πράξεις τη δέσμευσή του προς την ανακύκλωση και την υποστήριξη του φιλόπτωχου της Αγίας Μαρίνας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Η Πόλη που Θέλω” στην πλατεία Ανεξαρτησίας, υποσχέθηκε πως τα ανακυκλώσιμα υλικά από την εκδήλωση θα παραδοθούν στο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του φιλόπτωχου ταμείου της περιοχής.

Μέσω των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν, βλέπουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο να παραδίδει  τα κουπόνια ανταποδοτικής ανακύκλωσης στον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενο του Ιερού Ναού της περιοχής. Με αυτές τις πράξεις, ο Γαβριήλ Αραμπατζής δείχνει ότι η ανακύκλωση και η φιλανθρωπία αποτελούν προτεραιότητες για την δημοτική παράταξη της «Πόλης που θέλω».

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης έχουν τώρα περισσότερους λόγους να εμπιστευθούν τις υποσχέσεις του Γαβριήλ Αραμπατζή και να τον στηρίξουν με την ψήφο τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Η πρόοδος και η αλλαγή που υπόσχεται η παράταξη του, συνδυάζοντας περιβάλλον και κοινωνία, μπορεί να δημιουργήσει μια πιο βιώσιμη και αλληλέγγυα κοινότητα για όλους.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles