16.9 C
Iliopouli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ηλιούπολη – πλατεία Ανεξαρτησίας: «Φωνή λαού, οργή θεού» Νέα Δικαίωση Γαβριήλ Αραμπατζή – Έπιασαν τόπο οι αντιδράσεις του  π. Σεραφείμ Δημητρίου

 Απομακρύνθηκε από την πλατεία Ανεξαρτησίας ο οικίσκος της ανακύκλωσης που είχε προσφάτως τοποθετηθεί.

 Την Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, τοποθετήθηκε το τρίτο από τα πέντε Πολυκέντρα Ανακύκλωσης στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Με αφορμή αυτή την ενέργεια ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας π. Σεραφείμ Δημητρίου και κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν με το σκεπτικό ότι η κατασκευή επηρεάζει αρνητικά την συνολική εικόνα της περιοχής αλλά και τις συνθήκες υγιεινής. Την Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας π. Σεραφείμ Δημητρίου ευχαρίστησε για τη γνωστοποίηση του θέματος αλλά και την άμεση  αντίδραση τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θελώ» Γαβριήλ Αραμπατζή.

Σε ανακοίνωση ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας π. Σεραφείμ Δημητρίου αναφέρει «Εάν η δημοτική αρχή δεν μπορεί να χωροθετήσει με λογικό τρόπο, ασφαλείας κατά την χρήση τους, ευκολίας στην πρόσβαση τους, αλλά και σεβασμού στο περιβάλλον τους, τις γωνιές ανακύκλωσης, καλό θα είναι να ζητήσει να συσταθεί μία ομάδα μαθητών Δημοτικού να τους προτείνει τους κατάλληλους χώρους.»

Ένα θέμα που είχε αναδείξει άμεσα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής

Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζής – “Η Πόλη που θέλω”.

“Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής στην Αγία Μαρίνα: Στήνουν οικίσκο ανακύκλωσης δίπλα στο Μνημείο της πλατείας Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.
Μετά την πρόσφατη γκάφα τους στο μνημείο των Ποντίων, η δημοτική αρχή φαίνεται να μην έχει απομακρυνθεί από την αδιαφορία και την ανικανότητα σκέψης. Αυτή τη φορά, έχουν αποφασίσει να τοποθετήσουν έναν οικίσκο ανακύκλωσης δίπλα στο Μνημείο της πλατείας Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.
Αντί να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας, επιλέγουν να προκαλούν τη δυσαρέσκεια τους. Η δημοτική αρχή πρέπει να δει το σημαντικό θέμα της ανακύκλωσης με σοβαρότητα και ευαισθησία και όχι με προχειρότητα. Η τοποθέτηση γωνιών ανακύκλωσης, πολυκέντρων ανακύκλωσης, έξυπνων οικίσκων ανακύκλωσης πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης και όχι δίπλα σε μνημεία και επικίνδυνα σημεία που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.
Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η γκάφα της δημοτικής αρχής συνέβη λίγους μήνες μετά από τις διαμαρτυρίες και την απομάκρυνση της γωνίας ανακύκλωσης από το μνημείο των Ποντίων.
Δήμαρχε “TO ΔIΣ EΞAMAPTEIN OYK ANΔPOΣ ΣOΦOY”
Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» ζητά να απομακρυνθεί ο οικίσκος ανακύκλωσης από την συγκεκριμένη θέση της πλατείας.”

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles