25.5 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ισχυρός αντιπολιτευτικός πόλος η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή

Σε ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο έναντι της σημερινής διοίκησης και του δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη αναδεικνύεται η παράταξη η «Πόλη που Θέλω», με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή. Σε πρόσφατο τηλεφωνικό γκάλοπ που έγινε και εκατοντάδες συνδημότες αποτύπωσαν την άποψη τους, ο Αραμπατζής με τον Χατζηδάκη είναι στην πρώτη δυάδα για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Εύστοχες και Ουσιαστικές οι παρεμβάσεις του Γαβριήλ Αραμπατζή στο δημοτικό συμβούλιο

Σε ακόμα ένα δημοτικό συμβούλιο, ο Γαβριήλ Αραμπατζής έθεσε «τον δάκτυλον επί τον τύπο των ήλων», κάνοντας καίριες ερωτήσεις για τα ζητήματα που ταλανίζουν την πόλη, ενώ άσκησε, παράλληλα, κριτική στη δημοτική αρχή ότι αδυνατεί να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, που ολοένα και διογκώνονται.

   

πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλους

Επίσης στο δημοτικό συμβούλιο μετά από 3 χρόνια επέστρεψε ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και μίλησε για τη δικαίωσή του από την ελληνική δικαιοσύνη, ύστερα από καταγγελίες του νυν δημάρχου, «περί έκνομων ενεργειών». Την παραπομπή της υπόθεσης αυτής στον εισαγγελέα είχε αποφασίσει το τότε δημοτικό συμβούλιο.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής ανέφερε ότι: «Αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση που έστειλε το δημοτικό συμβούλιο στη δικαιοσύνη, υπάρχουν και πολλές άλλες υποθέσεις». Είναι μάλλον τακτική του νυν Δήμαρχου να προσπαθεί να ποινικοποίηση την πολιτική Ζώη της πόλης και μάλιστα  Ανέφερε ότι εναντίον του έχει καταθέσει μήνυση ο νυν Δήμαρχος Χατζηδάκης για συκοφαντική δυσφήμηση. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζής είπε ότι «Είμαστε αντιπολίτευση και κάνουμε κριτική. Ο κόσμος μας έστειλε εδώ για να ελέγχουμε τη διοίκηση. Όταν αποκαλέσαμε το δήμαρχο ‘’πρωταθλητή’’ στις απευθείας αναθέσεις, τον αποκαλέσαμε έτσι γιατί ξεπέρασε ένα ποσό της τάξεως,  των 320.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις μέσα σε ένα μήνα.

Αυτή την κριτική, δυστυχώς, δεν τη δέχεται ο δήμαρχος», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Αραμπατζής. Και συνέχισε λέγοντας: «… η πόλη έχει πολλά προβλήματα. Είναι σωστό που ενημερωθήκαμε για την υπόθεση που αφορά το πρώην και νυν Δήμαρχο. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που έχουν σταλεί στον εισαγγελέα εδώ και χρόνια και δεν έχει ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο για την εξέλιξη τους. Να έρθουν όλες, και όχι επιλεκτικά κάποιες υποθέσεις για να ενημερωθούμε…».

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles