17.6 C
Iliopouli
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ασταμάτητη η Ηλιούπολη Συνεχίζει Ακάθεκτη με Μεταγραφικές Προσθήκες – Διαγόρας Ρόδου «Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία».

Η Ηλιούπολη θα κληθεί να αγωνιστεί στη Super League 2 στην περίπτωση που ο Διαγόρας Ρόδου δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Μια σειρά από μεταγραφές έχει ανακοινώσει αυτήν την περίοδο η διοίκηση της Ηλιούπολης συνεχίζοντας  τον μεταγραφικό σχεδιασμό με ποιοτικές προσθήκες ενώ παράλληλα έχει ανανεώσει  τη συνεργασία τους με πολλούς από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν.

O Γ.Σ Ηλιούπολης έχει ανακοινώσει  την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Ανδρέου,  Γιώργου Τσαφταρίδη, Μιχάλη Μπαστακό, Ηλία Πολίμο, του αμυντικού μέσου Γιάννη Γκοτσούλια, του έμπειρου επιθετικού Λευτέρη Ματσούκα του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Περιστερίδη.

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει τοποθετηθεί ο κος Γιώργος Γιαννόπουλος , ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Παντέλη και με τους ποδοσφαιριστες Γιώργος Κρητικός, Γκερτιάν Μπουσάι, Σπύρος Κωστόπουλος, Γιάννης Γεωργιάδης και Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος.

Η Ηλιούπολη πολύ πιθανόν θα κληθεί να αγωνιστεί στη Super League 2 καθώς ο Διαγόρας Ρόδου δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Στο νησί των ιπποτών η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, εντούτοις δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία». Βασική πάντως προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να εξοφληθούν τα χρέη και τα ανοίγματα που έχει κάνει η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ με τους «κυανέρυθρους» να επιστρατεύουν πλέον και τις αρχές του τόπου.

Στην τελευταία έκτακτη γενική συνέλευση, ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αφού ενημερωθεί πλήρως και εγγράφως για την εικόνα των χρεών, θα έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο Άγγελο Γιαννακόπουλο στη Ρόδο και θα του ζητήσει να μην αφήσει την ομάδα… στο έλεος του Θεού.

Αναφορικά με την έκτακτη συνέλευση, ο ερασιτέχνης Διαγόρας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών του Γ.Σ. Διαγόρας, η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου, με βασικό θέμα την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η έκτακτη γενική συνέλευση έγινε με την παρουσία του αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Χρήστου Ευστρατίου και Νίκου Νικολή, του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. κ. Αλέξανδρου Κολιάδη και των αντιδημάρχων κ.κ. Τηλέμαχου Καμπούρη και Γιάννη Καμπούρη. Αρχικά, πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Τσοπανάκης και γραμματέας ο. κ. Θεολόγος Τσιγάρος, ενώ το «παρών» έδωσαν παράγοντες που υπηρέτησαν και προσέφεραν σημαντικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ο κ. Νίκος Σαββαϊδης και ο κ. Μαίος Καμπουράκης.

Επίσης το δικό του μήνυμα έστειλε και ο κ. Μανώλης Γλυνός, ενώ στη γενική συνέλευση βρέθηκαν δεκάδες μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας. Μετά την ομιλία της προέδρου κ. Τασίας Καρπαθάκη, η οποία ανέλυσε όλα τα γεγονότα και τα δεδομένα και έκανε γνωστές τις ενέργειες του ερασιτέχνη Διαγόρα, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αποφασίστηκε μέσω του διαλόγου και της συζήτησης να γίνει μία ακόμη προσπάθεια με συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες, ώστε να αγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται και να παραμείνει η ομάδα στη Super League 2».

Ασταμάτητη η Ηλιούπολη Συνεχίζει Ακάθεκτη με Μεταγραφικές Προσθήκες - Διαγόρας Ρόδου «Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία».

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles