18.4 C
Iliopouli
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Έκθεση Κεραμικής και Ψηφιδωτού της Live Cities στο εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης

Μια έκθεση υψηλού επιπέδου που σπάνια βλέπει η Ηλιούπολη είναι η άποψη των επισκεπτών της έκθεσης την μέρα των εγκαινίων, που έγιναν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.


Τα εκθέματα είναι έργα κεραμικής και ψηφιδωτού των μαθητών των αντίστοιχων εργαστηρίων της Live Cities με δασκάλους τον Γρηγόρη Σαϊτά στην κεραμική και την Αθηνά Αντύπα στο ψηφιδωτό. Από ένα έργο τους εκθέτουν και οι δάσκαλοι.

Στα εγκαίνια η προσέλευση ήταν απρόσμενα μεγάλη τόσο από τον κόσμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης όσο και από τους πολίτες της Ηλιούπολης αλλά και άλλων περιοχών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Live Cities Γρηγόρης Σαϊτάς, η αστική μή κερδοσκοπική Live Cities αποτελεί αναβάθμιση του IlioupolisOnline. Ουσιαστικά είναι η ομπρέλλα κάτω απο την οποία θα λειτουργεί το ilioupolisonline.gr ως το κοινωνικό δίκτυο της Ηλιούπολης αλλά και τα εργαστήρια τέχνης τα οποία έχουν πλέον αποκτήσει τη δική τους ταυτότητα.

Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ.κ. Γιάννης Μπαλάφας, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της παράταξης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη” Δημήτρης Ασβεστάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη που θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής με την δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καραχάλιου.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles