15.9 C
Iliopouli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

H κ. Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του Τσε Γκεβάρα, επισκέφθηκε τον Φ.Σ. Παρνασσός

Στο πλαίσιο της παραμονής της στην Αθήνα, η κ. Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του ασυμβίβαστου και οραματιστή επαναστάτη Τσε Γκεβάρα, επισκέφθηκε τον Φ.Σ. Παρνασσός, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, συνοδευόμενη από τον Πρέσβη της Κούβας Άραμις Φουέντε Ερνάντες.

Η κ. Γκεβάρα είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τον Πρόεδρο και άλλα μέλη του Δ.Σ. για τις σχέσεις Ελλάδας-Κούβας από την εποχή της Επανάστασης του ’21 και την ανάπτυξη του φιλελληνικού κινήματος μέχρι σήμερα, για την εκτίμηση κι αγάπη του πατέρα της, Τσε, για την αρχαία ελληνική γραμματεία, για τον ανθρωπιστικό ρόλο των Κουβανών γιατρών στην τελευταία πανδημία και την εθελοντική προσφορά τους σε 38 χώρες του κόσμου.

Ο Πρόεδρος και οι παριστάμενοι ζήτησαν από την κ. Γκεβάρα να μεταφέρει στον κουβανικό λαό την αγάπη και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα του για την εθνική του αξιοπρέπεια και για τη διεθνή ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών.

Ο Πρόεδρος του Φ.Σ. Παρνασσός επέδωσε στην κ. Αλέιδα Γκεβάρα τιμητικό ηνίοχο, στην μνήμη του πολυεπίπεδου αγώνα του αείμνηστου Τσε Γκεβάρα για την ελευθερία, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των λαών, καθώς επίσης και για τον αγώνα που δίνει η ίδια για τη διατήρηση της μνήμης του έργου του και την αξιοπρέπεια του κουβανικού λαού.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles