17.5 C
Iliopouli
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Την πρώτη της νίκη έκανε η Ηλιούπολη στη Super League 2.

Η Ηλιούπολη επικράτησε 3-0 του Ηροδότου εντός έδρας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League 2. Η ομάδα του Ηρόδοτου έβγαλε αδυναμίες και είναι η μόνη της Super League 2 που δεν έχει βρει δίχτυα σε τρία παιχνίδια.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Ηρόδοτο να έχει τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 35′ όταν ο Φαλκάο με σουτ, ανάγκασε τον Περιστερίδη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Βασιλείου στο 39΄ με σουτ να κάνει το 1-0, ένα σκορ που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β ημίχρονο, η Ηλιούπολη μπήκε αποφασιστικά μόλις στο 1ο λεπτό του 2ου ημίχρονου ο Μπαστακός σημείωσε το 2-0 με εντυπωσιακό σουτ, ενώ στο 51′ ο Φαλκάο έφτασε κοντὰ στο γκολ. Στο 59′ η Ηλιούπολη βρήκε και τρίτο γκολ με τον Πολίμο να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντελής).

Περιστερίδης. Πολίμος (84′ Κωστόπουλος) Μπουσάς, Κρητικός (84′ Ανδρέου). Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (70 Ντίαζ), Τριανταφυλλάκος (77′ Κρέτση ) Βασιλείου. Μησστακός, Χέμπερτ (70′ Βάρκας)

Ηρόδοτος (Αλκιβιάδης Πλουσής).

Κρόσια, Μακρυδάκης, Ροκάκης, Ζιώγας, Γρηγορόπουλος (29 Κριεζίου), Σουρνάκης (58 Έλιο Τζούνιορ), Μεσάδο (37 Φουάσης), Μ. Χαλκιαδάκης Φράγκος (59 Γκίνη), Βρεττός, Φαλκαο.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles