32.2 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Έκοψαν Την Πίτα Τους Οι Βορειοηπειρώτες Της Ηλιούπολης

Mε επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αναψυκτήριο άλσους «Δημήτρης Κιντής» το βράδυ του Σαββάτου, σημειώνοντας μεγάλη ανταπόκριση, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστώνονται μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Παρών ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι παρατάξεις της πόλης με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης και τον αντιδήμαρχο Γιάννης Πούλο. Από τη δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σαΐνη και τον ενεργό πολίτη Άγγελο Κάνδηλα, από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος με τον Δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Καλαρρύτη. Ο Τάσος Ευσταθίου, μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Ανδρέα Τσουκαλά.

Από τους βουλευτές του νότιου τομέα, παρόντες ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και Άννα Καραμανλή, του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου και του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου. Παρόντες ήταν επίσης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαρία Κουρή και ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles