32 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που Θέλω” στέκεται αλληλέγγυα στους διαδηλωτές ενάντια στην κοπή δέντρων και προωθεί την προστασία και ανάπτυξη των αστικών δέντρων.

Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» δήλωσε ότι στέκεται αλληλέγγυα στους διαδηλωτές που συνελήφθησαν επειδή αντιτάχθηκαν στις πρακτικές κοπής δέντρων στη Θεσσαλονίκη. Η παράταξη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο απομάκρυνσης και την ποινικοποίηση όσων διαμαρτύρονταν ειρηνικά.

Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι οι πόλεις χρειάζονται περισσότερους χώρους πρασίνου, όχι λιγότερους και προτρέπει τους δήμους να δώσουν προτεραιότητα στην προστασία και την ανάπτυξη των αστικών δέντρων και να συνεργαστούν με τους πολίτες τους για να δημιουργήσουν πιο βιώσιμες και υγιείς πόλεις για όλους. Τα αστικά δέντρα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη ρύθμιση του κλίματος, στον καθαρισμό του αέρα και στην προώθηση της βιοποικιλότητας και ενισχύουν τη συνολική ποιότητα ζωής των κατοίκων παρέχοντας χώρους για άσκηση, κοινωνικοποίηση και βελτιωμένη ψυχική υγεία.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles