22.7 C
Iliopouli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Επικίνδυνο Ρήγμα στη παράταξη του Δήμαρχου. Ανεξαρτητοποίηση, παραίτηση με φόντο το ΠΑΣΟΚ.

Ρήγμα στη διοίκηση του Δήμου και την παράταξη του δημάρχου Χατζηδάκη με την ανεξαρτητοποίησή του αντιδημάρχου Γιάννη Πούλου και την παραίτηση του από την παράταξη του δημάρχου που είχε δημιουργηθεί με τη σύμπραξη του ΕΝΑΚ. Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του Δήμου με τον Γιώργο Χατζηδάκη ως δήμαρχο, αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση που σημειώνεται από την παράταξη “Ηλιούπολη Μαζί-ΕΝΑΚ”, στην οποία ανήκει ο κ. Πούλος. Ο αντιδήμαρχος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του μέσω ανακοίνωσης στα κοινωνικά δίκτυα και υπέβαλε την παραίτησή του στον Δήμαρχο.

Ο Γιάννης Πούλος αποτελούσε σημαντικό μέλος της παράταξης ήταν ο ένας από τους έξι εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος θητειας 2014-2019 που δεν προερχόταν από την παράταξη Βαλασόπουλου. Ο λόγος της αποχώρησής του παραμένει ασαφής, αλλά υπάρχουν ενδείξεις για πολιτικές αντιρρήσεις και αλλαγή πορείας της παράταξης με κατεύθυνση προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πούλος ανήκει στην παράταξη “ΕΝΑΚ” με επικεφαλής τον Δημήτρη Πανταζόπουλο, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα διοικητικό εταίρο της παράταξης του δημάρχου Χατζηδάκη. Στην Παράταξη του ΕΝΑΚ ήταν μέλλος και ο Δημήτρης Ευαγγέλου που σήμερα είναι επικεφαλής μιας νέας παράταξης και έχει την στήριξη ατόμων που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε στο αναψυκτήριο ο Δημήτρης Πανταζόπουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζή ο Αραμπατζής του είπε χαρακτηριστικά: «Δημήτρη για την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη έχει ευθύνη και η παράταξη σας, διότι συμπράξατε με τον δήμαρχο προεκλογικά, να εξετάσετε προσεκτικά την επόμενη επιλογή σας».

Το ΕΝΑΚ θα πρέπει  να αναλύσει τις συνέπειες των προηγούμενων προεκλογικών συμμαχιών και συνεργασιών. Να κατανοήσει  πιο σφαιρικά την κατάσταση της πόλης. Να εξετάσει τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του και να επιλέξετε με βάση τα πραγματικά γεγονότα, με ανάλυση της κατάστασης και την ευθύνη. Πρέπει να εξετάσει  προσεκτικά τις πιθανές επιπτώσεις των επιλογών του στην πόλη και στους κατοίκους της. Είναι επίσης σημαντικό να ακούσει τις ανησυχίες και τις απόψεις των πολιτών και να επιδείξει ανοικτή συνεργασία και διάλογο με όλες τις παρατάξεις για το καλό της πόλης.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles