16.3 C
Iliopouli
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: Και θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε την Ηλιούπολη πρότυπο “‘Εξυπνης” πόλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης επισκέφθηκε την Ετήσια Έκθεση Smart Cities για τις Έξυπνες Πόλεις στο Ζάππειο Μέγαρο και συμμετείχε ως σύνεδρος στο 8ο Συνέδριο «Smart Cities».
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, που είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, πραγματοποίησε μια σημαντική επίσκεψη στην Ετήσια Έκθεση Smart Cities για τις Έξυπνες Πόλεις, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16 και 17 Ιουνίου 2023.
Η έκθεση συγκέντρωσε βασικούς παράγοντες και φορείς που εμπλέκονται στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση, τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, τη Διαχείριση του Περιβάλλοντος, τη Διαχείριση των Ενεργειακών Πόρων και άλλων σχετικών τομέων.
Η Ετήσια Έκθεση Smart Cities για τις Έξυπνες Πόλεις αποτελεί μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους τεχνολογικούς φορείς που οδηγούν τη μετάβαση μιας πόλης στην εποχή της “έξυπνης” τεχνολογίας.
Η παρουσία του επικεφαλής της παράταξης στην Ετήσια Έκθεση Smart Cities για τις Έξυπνες Πόλεις αποδεικνύει τη δέσμευση της παράταξης για την προώθηση των έξυπνων πόλεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ψηλά στην ατζέντα της παράταξης «Η Πόλη που Θέλω» η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και καινοτομία Μπορούμε. Μπορούμε να κάνουμε την Ηλιούπολη την Πόλη που όλοι θέλουμε, αναφέρει ο Γαβριήλ Αραμπατζής.
Οι προτάσεις της παράταξης μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
• Δημιουργία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του δημότη: Μέσω της ενίσχυσης των δημοτικών υπηρεσιών και της δημιουργίας ενός σημείου-γραφείου του δήμου, ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί ολοκληρωμένα για τα αιτήματά του, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνεται σε διάφορες υπηρεσίες και γραφεία.
• Βελτίωση του συστήματος «ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης υποθέσεων»: Μέσω της διαχωρισμού των διαδικασιών Front-End και Back-End, ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, μέσω του διαδικτύου, την πορεία της υπόθεσής του και να λαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξή της.
• Ενίσχυση της συνεργασίας των δημοτικών υπηρεσιών: Μέσω της ενοποίησης των συστημάτων τους και της διαλειτουργικότητας, θα διευκολυνθεί ο εντοπισμός του αρμόδιου για κάθε αίτημα δημότη, βελτιώνοντας έτσι την παροχή των υπηρεσιών στον πολίτη.



Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles