19.5 C
Iliopouli
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Η Ευαγγελία Βιάζη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω” 

Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ” Η Πόλη που Θέλω” την Ευαγγελία Βιάζη.

Η Ευαγγελία Βιάζη γεννήθηκε μεγάλωσε και εργάζεται στην Ηλιούπολη. Μητέρα δύο παιδιών, αγκαλιάζει με αγάπη την οικογενειακή της υποχρέωση, διαχειριζόμενη τον ρόλο της με αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Η δραστηριότητα της δεν περιορίζεται στα τείχη του σπιτιού της, καθώς είχε αναλάβει με επιτυχία το προεδρείο σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, δίνοντας το παράδειγμα της ενεργού συμμετοχής.

Η επαγγελματική της πορεία τη βρίσκει στον ιδιωτικό τομέα, με σπουδές στη συντήρηση έργων τέχνης και ζωγραφικής ,με το μυαλό και τη καρδιά της στον κόσμο των εικαστικών τεχνών.

Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Με τη δική της δυναμική και την ευελιξία της, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη εδώ και χρόνια, προασπίζοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών.

Ευαγγελία, μαζί θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της πόλης που όλοι επιθυμούμε. Μπορεί η “ Η Πόλη που Θέλω” να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε…

#ipolipouthelo #ilioupoli Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles