18 C
Iliopouli
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ο Κωνσταντίνος Ν. Μουλίνος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω”

Σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές,

Στηρίζουμε Γ. Αραμπατζή και την «Πόλη που θέλω!»

Και επιλέγουμε Κωνσταντίνο Ν. Μουλίνο

#ipolipouthelo #ilioupoli #ekloges2023 #dimosilioupolis

#arabatzis #dimotikesekloges

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Αποφάσισα να συμμετάσχω, σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές, με τον Γαβριήλ Αραμπατζή και την «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ», από την ανάγκη στήριξης και υποστήριξης, μιας διαφορετικής Δημοτικής Πολιτικής, για την Πόλη μας και για όλους Εμάς.

Για μια νέα προσπάθεια, που θα διακρίνεται από νέο Ύφος και νέο Ήθος.

Μια προσπάθεια που θα ενεργεί συλλογικά.

Θα είναι αποτελεσματική, αλλά και ρεαλιστική, στρατηγικού ενδιαφέροντος και με σαφές Σχέδιο Δράσης, για το σήμερα και το Αύριο της Πόλης μας.

Με συγκεκριμένες, αλλά και αντικειμενικά, αξιολογημένες προτεραιότητες. Και που διακρίνεται, από ευθύνη, συνέπεια και ειλικρίνεια.

Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές, έχουμε πολλούς λόγους, ίσως περισσότερους από κάθε άλλη φορά, για ΑΛΛΑΓΗ, της Δημοτικής Πολιτικής.

Κι αυτό, γιατί, είναι καιρός να σταματήσει η περιπέτεια του αυτοσχεδιασμού, η αναιτιολόγητη στασιμότητα, οι αστόχαστες επιλογές. Αλλά, κι η εσωστρέφεια, το «προτιμησιακό» καθεστώς, ο έντονος υποκειμενισμός, οι κομματικές «παρέες» , οι ποικίλες εξαρτήσεις ,κι οι υστερόβουλες επιλογές.

Φίλες και Φίλοι,

«Η Πόλη που θέλω», κι ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γαβριήλ Αραμπατζής, και θέλουν και μπορούν να διαμορφώσουν μια νέα Δημοτική Πολιτική.

Χωρίς χρώματα, χωρίς ημετερισμούς, αλλά με ειλικρινή διάθεση για πολλή δουλειά, με Σχέδιο Δράσης, με ανανεωμένη την άποψη για τα δημοτικά μας δεδομένα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γενικά, και με έμπρακτο, όσο και έντονο ενδιαφέρον για τον πολίτη και την Πόλη μας, ειδικά.

«Η Πόλη που θέλω», κι ο Γαβριήλ Αραμπατζής, με επιτυχημένη όσο και μακρά θητεία στα δημοτικά δρώμενα, με γνώση των προβλημάτων , αλλά και των δυνατοτήτων του Δήμου μας, είναι εδώ, και εγγυώνται, μια νέα προοπτική, συλλογικής δράσης, ενωτικού περιεχομένου, γιατί ξέρουν καλά, ότι το Αύριο δεν μπορεί να περιμένει.

Ούτε , όμως κι Εμείς!

Σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές,

Στηρίζουμε Γ. Αραμπατζή και την «Πόλη που θέλω!»

Και επιλέγουμε Κωνσταντίνο Ν. Μουλίνο

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles