20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Η Βασιλική Κολιπέτσα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω”

Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Βασιλική Κολιπέτσα ( Vasiliki Kolipetsa ) στην Δημοτική μας παράταξη Η Πόλη που Θέλω.

Η Βασιλική Κολιπέτσα είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα με μια εντυπωσιακή πορεία στον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.

Με αξιοσημείωτη εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της συντήρησης έργων τέχνης και αρχαιολογικών ευρημάτων, καθώς και στη ζωγραφική και τη χαρακτική, η Βασιλική έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στον πολιτισμό και την τέχνη.

Το 1992, αποφοίτησε από τη Δημόσια Σχολή Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων (με άριστα). Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ως συντηρήτρια έργων τέχνης και αρχαιολογικών ευρημάτων από το 1988 έως και σήμερα (τομέας αισθητικής αποκατάστασης ).

Αποφοίτησε με άριστα από τα εργαστήρια ζωγραφικής και χαρακτικής, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών, το 2002 και 2012, αντίστοιχα.

Οι πολλές συμμετοχές σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποτελούν μια ευρύτερη αναγνώριση της αξίας της δημιουργικότητάς της.

Επίσης, η Βασιλική είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική συνείδηση, προσφέροντας μια προοπτική τέχνης που αντικατοπτρίζει τις σημαντικές κοινωνικές προκλήσεις.

Η Βασιλική είναι ένα άτομο, που μπορεί να προσφέρει στην τοπική μας κοινότητα.

Είναι σημαντικό να έχουμε στην ομάδα μας άτομα που μπορούν να τον αναδείξουν και να τον προωθήσουν το κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που είναι πλούσιο και ποικίλο.

Βασιλική, μαζί θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της πόλης που όλοι επιθυμούμε. Μπορεί η “ Η Πόλη που Θέλω” να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε…

#ipolipouthelo #ilioupoli Γαβριήλ Αραμπατζής – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Vasiliki Kolipetsa

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles