20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Φωτιά σε αποθήκη χαρτικών στην Ηλιούπολη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) καθώς φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη χαρτικών στην Ηλιούπολη, με την πυρκαγιά να τίθεται υπό έλεγχο μετά από ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη χαρτικών που βρίσκεται σε υπόγειο επί της Αγίου Κωνσταντίνου, κοντά στον σταθμό του μετρό «Άγιος Δημήτριος».

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, ενώ επειδή η αποθήκη ήταν κλειστή χρειάστηκε να σπάσει το ρολό στο κτίριο για να επιχειρήσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής. Στη συνέχεια, έφτασαν άλλα δύο οχήματα με άλλους έξι πυροσβέστες με την  Αστυνομία να απαγορεύει την κίνηση οχημάτων στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από δύο ώρες η φωτιά εξακολουθούσε να μαίνεται στην αποθήκη, με την Πυροσβεστική να δυσκολεύεται να σβήσει καθώς οι φλόγες και ο καπνός είχαν μόνο μια διέξοδο από το υπόγειο, το θερμικό φορτίο στο κτίριο ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Από την Πυροσβεστική επισημαίνεται πως δεν κινδύνευσαν ποτέ ανθρώπινες ζωές.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles