16.1 C
Iliopouli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλιούπολη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς οι αστυνομικοί που συνεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν χάσει τη ζωή τους , αναφέρει στην ανακοίνωση της η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι συνάδελφοί μας οι οποίοι υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθημερινά δίνουν σκληρή μάχη για την πάταξη του εγκλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Εκτός των κινδύνων που αντιμετωπίζουν λόγω της φύσης του επαγγέλματος του Αστυνομικού, ως δικυκλιστές είναι εκτεθειμένοι στα οδικά ατυχήματα, λόγω της καθημερινής κίνησής τους με τις μηχανές.

Δυστυχώς, ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε εν ώρα υπηρεσίας τους. Ειδικότερα, κατά την εκτέλεση βραδινής βάρδιας την Πέμπτη 11/08 προς Παρασκευή 12/08 στην περιοχή της Ηλιούπολης, η Ομάδα 305-2 της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με όχημα που οδηγούσε πολίτης.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποσοβήθηκαν καθώς οι συνάδελφοί μας, σε αυτήν την άτυχη στιγμή θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν χάσει τη ζωή τους. Τα γρήγορα αντανακλαστικά τους και η εμπειρία τους, στάθηκαν πολύτιμοι σύμμαχοί τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους μας και φυσικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, θα τους στηρίξει με κάθε τρόπο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles