22.2 C
Iliopouli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Εκδήλωση μνήμης από το Σύλλογο Θεσσαλών Ηλιούπολης ως φόρος τιμής των 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Πρόσκληση του Δ.Σ του Συλλόγου Θεσσαλών Ηλιούπολης για την εκδήλωση μνήμης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, ως φόρος τιμής των 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε όλους κοντά μας!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ»

«100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922-ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών Ηλιούπολης οι Πλαστήρας», σας προσκαλεί να παραστείτε στην επετειακή εκδήλωση «100 χρόνια μνήμης από το 1922 – Νικ. Πλαστήρας», εκδήλωση λόγου μουσικής χορού, που διοργανώνεται στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο «Δημ. Κιντής στην Ηλιούπολη, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21.00.

Ομιλητές: Αθανάσιος Χρήστου, καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Παναγιώτης Νάνος, Συγγραφέας και Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Την μουσική εκδήλωση πλαισιώνουν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Δημήτρης Κώτσικας με το συγκρότημά του, στο τραγούδι οι Βαγγέλης Δημούδης Αχιλλέας Χαχάμης Στέλιος Σαραφίδης και η χορωδία του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα υπό την διδασκαλία του Δημήτρη Κώτσικα.

Την επιμέλεια των χορευτικών για τη Θράκη και την Ιωνία έχει ο Βασίλης Καρφής με το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο « Χοροπαιδεία» και για το Πόντο ο Γεώργιος Σαραφίδης με το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Πρόσκληση και πρόγραμμα εκδήλωσης

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles