15.9 C
Iliopouli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Μιλώντας στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου,

ο υποψήφιος Δήμαρχος περιγράφει τους στόχους και το όραμα της παράταξης του.

Γ. Αραμπατζής «Έχουν δίκιο οι δημότες μας να γκρινιάζουν»

Με την βελτίωση της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο, ο Γαβριήλ Αραμπατζής ως επικεφαλής της παράταξης «H Πόλη που θέλω» δικαιολογεί την γκρίνια των κατοίκων της Ηλιούπολης που βλέπουν καθημερινά να υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής τους και προτείνει με έργα, την επανατοποθέτηση της πόλης, στο βάθρο που της αξίζει.

Εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου και προτείνει την επέκταση του ήδη υπάρχοντος χώρου ταφής σε χαρακτηρισμένη για τέτοια χρήση έκταση από το 1930 και δηλώνει ότι μαζί με την ομάδα του θα φέρει εις πέρας το ελπιδοφόρο σχέδιο για δημιουργία πράσινων μονοπατιών από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι τον Υμηττό.

Ο κ. Αραμπατζής δηλώνει πως επιτέλους η Λεωφόρος Κατεχάκη που διασχίζει την Ηλιούπολη επιβάλλεται να γίνει υπόγεια σήραγγα και ξεκαθαρίζει πως η ικανότητα ενός Δημάρχου δεν καθορίζεται από την κομματική του ταυτότητα αλλά από το όραμα και τις γνώσεις που διαθέτει για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις. Στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και στη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου.

https://www.facebook.com/oncameragr/videos/942034203433790/

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles